Şenay Özdemir
Oprichter van SEN, journalist, auteur, moeder.. Senay Ozdemir is een duizendpoot, maar vooral kan ze betiteld worden als een ware cosmopoliet. Op deze site schrijft ze over alles wat ze meemaakt in haar leven in Nederland en in Texas waar ze, sinds haar verblijf in Austin, haar hart aan verpand heeft. Senay is ook te volgen op twitter (@)senaytweets en ze houdt ook een Engelse weblog bij: http://www.senayozdemir.blogspot.com.
 
 
 
Twitter enzo
10 jul 2009
Dag lieve lezeressen,
Zoals jullie weten zit ik al een tijdje in Amerika. En ja, hier is het leven echt heel blits en snel. Mooie blonde vrouwen in witte jurken a la Stevie Nicks, met RayBan-zonnebrillen en cowboylaarzen. Mannen die zo Brad Pitt nr. 2 of een broertje van Jake Gyllenhaal kunnen zijn (al lopen er niet veel van rond, maar toch..) in grote Defender Jeeps of Ford Mustangs..

Voor een nuchtere vrouw uit de Polder (ja, ook een Turkse kan zich soms zo voelen!) is het je ogen uit kijken. En uiteindelijk ga je je aanpassen..en zie je jezelf heel hip langs de winkels lopen..

Maar daar wilde ik het eigenlijk niet over hebben. Als je maand in maand uit tussen studenten hebt gelopen die elk uur van de dag hun iPod aan het beluisteren zijn, op hun Macbook typen of bellen met de nieuwste iPhone, ga je gewoon met de stroom mee.

En als gastdocent Online Publishing kun je niet achter lopen..dus ook ik twitter sinds kort en ben op Facebook te vinden en heb een Engelse blog.
Ik zou het natuurlijk hartstikke leuk vinden als jullie me daarop zouden volgen (voor twitter moet je een account aanmaken en klikken op 'following', op de blog kun je gewoon drukken op Follower dan krijg je een melding als er een nieuwe blog opstaat).

Hierbij de adressen:

www.twitter.com/femalealchemist
www.senayozdemir.blogspot.com
www.facebook/senay.ozdemir

Volgen jullie me?

Liefs,
Senay
 
Meer van columns van:
Şenay ÖzdemirMeer columns:
 
       
laatste reactie (1)
 
plaats een reactie
 
 
Fatma

10 jul 2009 19:37

Okay! Maar je blijft wel schrijven voor SEN toch?
Bekijk alle reacties
 
Naam *  
E-mailadres *    
Reactie *  
* verplicht veld
 
       

februari 2007

Headlines

Spotlights

Interactive

Leisure

Women's Business

More SEN