Terug naar het artikel
reacties (9)
 
plaats een reactie
 
 
johnansaz

19 apr 2022 3:03

http://imrdsoacha.gov.co/silvitra-120mg-qrms
johnansaz

19 apr 2022 1:12

http://imrdsoacha.gov.co/silvitra-120mg-qrms
johnansaz

10 apr 2022 23:29

http://t-links.org/EZjAi12N real sex dating near you!
Sheri

14 jan 2013 18:31

Fantastische feer, puike ceremoniemester en tisnemnte 56 officieren der cavalerie waaronder een zestal generaals voor de bevordering van een korporaal kok der intendance tot ere wachtmeester titualair. Gezien de immer geboden gastvrijheid en cavaleriehart van de nieuwe ere wachtmeester tit meer dan terecht.Zelfs het verlies van ons paradepaard, de zware tank heeft ons niet weerhouden om van deze bevordering een buitengewoon gezellig samenzijn te maken.Zie ik op de aangeboden das(waarvoor hulde) dat wij nu ook nog de laatste paarden met mes en vork te lijf gaan.Wat een wapen.
Brian

12 jan 2013 11:22

Liefies, ben ik nog even. @Alice, mijn mooie denkende vrneidin zet zich al heel lang in voor de Palestijnen. Ze staat werkelijk op de barricades met gevaar voor eigen leven. Ze is furieus over wat er in Israebl gebeurt. Ik vind haar ongelooflijk dapper. Ze heeft al heel wat waarheden waarmee ze is opgegroeid onderuit getrokken. Ook voor haar is dat verschrikkelijk moeilijk. En soms is ze onhebbelijk als de wereld om haar heen niet tegelijkertijd met haar tot bewustwording' komt. Dan is ze zo ongelooflijk fanatiek. Maar oi, wat is ze mooi! @Morgaine, ze vertelde me gisteren ook een prachtig verhaal over koning David die de vrouw van Uriah nam. Uiteindelijk liet koning David Uriah vermoorden, het kwam hem beter uit Het was een profeet die koning David aan de hand van een parabel zijn misdaad liet zien. Oi, daar ga ik nog eens een blog over schrijven, maar moet daar eerst wat research voor doen. Het is interessant om te zien hoe moeilijk het is naar jezelf te kijken, de waarheid onder ogen te komen. @Gingy, mooie prachtige, dappere vrouw. Je hebt geen idee hoe je woorden me raken en ontroeren. Wat ben ik je dankbaar dat je dit hier zegt. Dankjewel. Chag Sameach, Lieverd. @Jim, Pesach Sameach Ik mis het lentezonnetje van daar. @Mo, geen paniek Lieverd. Ik ga verhuizen en er is nog geen internetaansluiting. Maar ik hoop dat zo snel mogelijk weer allemaal voor elkaar te hebben. Tuurlijk kom ik terug, en dan gaan we het er nog eens over hebben, lekker kletsen.
kkkltffxgt

31 mei 2011 17:12

zR2kew , [url=http://vwaxwdwjsfnj.com/]vwaxwdwjsfnj[/url], [link=http://wdtubygasdim.com/]wdtubygasdim[/link], http://zwhslczdgoxc.com/
lcnclusoxd

25 mei 2011 17:37

N2nJys , [url=http://fbnjkminllfn.com/]fbnjkminllfn[/url], [link=http://smudrauorpcu.com/]smudrauorpcu[/link], http://oyqyekyiyxsq.com/
Kaedon

24 mei 2011 7:11

Didn?t know the forum rules allwoed such brilliant posts.
Rotje

4 sep 2007 17:42

hmm, als ik zo het lijstje af ga, herken ik veel van mijn vriendinnen hierin..Kies ik de verkeerde mensen uit of zijn de meeste meisjes zo?
naar boven
 
Naam *  
E-mailadres *    
Reactie *  
* verplicht veld
 
       

september 2007

Headlines

Spotlights

Interactive

Leisure

Women's Business

More SEN