Arzu, Yelda en Bahar
Terug naar het artikel
reacties (5)
 
plaats een reactie
 
 
Maria

7 aug 2010 0:04

Hey BP,
hoezo duiken vrouwen met jan en alleman het bed in om er bij te horen? Misschien vinden ze het gewoon lekker? Laat haar lekker zelf beslissen. Ik heb de Harsclub ook gelezen en ik was blij dat er niets moraliserends bij zat.
BP

22 jul 2010 18:18

Je zou je moeten schamen om een boek te schrijven over vrouwen die zomaar, met Jan en alleman, het bed in duiken om er maar een beetje bij te horen.
Zeynep

17 jul 2009 20:21

het is goed dat er nu een verhaal komt van drie 'gewone' allochtone vrouwen, wat gewoon ook mag zijn, niemand is gewoon. maar ik bedoel, ik heb genoeg van boeken van vrouwen die zijn weggelopen, die hun geloof hebben afgelegd, die het westen geweeeeeeeeeeldig vinden en die allemaal narigheid hebben meegemaakt, je wordt er niet goed van. natuurlijk is er narigheid en dat moet ook beschreven worden maar het is leuk voor de verandering. leuk gedaan Senay.
Bahar

15 jul 2009 10:05

Ik heb je boek in één adem uitgelezen! super! Ik vind dat er een vervolg moet komen en heb je ook overwogen om hem te verfilmen, een serie " De Harsclub" zou echt een succes zijn. Bovendien denk ik dat je dan een grotere groep kunt bereiken. Ik denk zelfs dat dit boek onder veel allochtone vrouwen een eyeopener zal zijn.
Fatma

14 jul 2009 1:58

Ik heb je boek gelezen en vond het onderhoudend en spannend. Ik wilde hem in een keer uitlezen. Wat ik jammer vond is dat het klaar was terwijl er nog zoveel interessante dingen moesten gaan gebeuren in het leven van de drie dames. Het boek was af maar de verhalen niet. Gefeliciteerd met je boek en hopelijk wordt het een verkoopsucces want dan kun je een vervolg schrijven, dat ik zeker ga lezen.
naar boven
 
Naam *  
E-mailadres *    
Reactie *  
* verplicht veld
 
       

oktober 2007

Headlines

Spotlights

Interactive

Leisure

Women's Business

More SEN