Eindelijk tijd voor mij
Terug naar het artikel
reacties (9)
 
plaats een reactie
 
 
ilse

4 mrt 2007 23:33

hee sel, nog steeds hou ik je bij haha en volg ik je. Hou je goed, maak gebruik van alle kansen die je kan aanpakken en het belangrijkste geniet van deze tijd. ik hoop weer heel snel ietsvan je te horen. Ik misje hier hoor haha in koudland. Wil zo weer terug naar aruba ;-).
mamma

2 mrt 2007 11:47

HALLO SCHAT
IK WACH VOL SPANNING OP JOU SMSJE
VEEL LIEFS VAN JOU MAM
ilse

23 feb 2007 14:10

heey sel, ik volg je nog steeds onthoud dat he.. Ik ben trots op je wat je allemaal aan het doen bent en je zal zeker verder komen. Blijf gewoon jezelf!!
Dikke knuffel en kus van mij. hoop je snel weer in levende lijve te zien.
selda

20 feb 2007 11:59

het is niet dat ik de regie uit handen geef. normaal is het mdellenbureau verantwoordelijk voor je werk en je pr. omdat mijn bureau daar geen tijd voor heeft of wil maken zijn er andere mensen die mij daarin wilen helpen. ik heb een gesprek gehad over de dingen die ik voor ogen heb en de dingen die ik wil doen en dat komt helemaal overeen met dat wat O.Evez voor mij wil doen. daarnaast maak ik mijn eigen contacten en heb ik mijn eigen modeshows en editorials geregeld dus ik heb wel degelijk inbreng in dat wat ik doe.En ik zal ook hard voor mezelf moeten werken want dat werkt het best. bedankt voor jullie reacties en ik zal snel weer schrijven!!! (kissssssssssss big sister)
karin

16 feb 2007 20:16

lover you sistertje ik mis je Selda kisssssssssss
Emine

9 feb 2007 20:55

Hey Filiz,
yeahh...girl power...tja...ik heb een ding geleerd: als je niet voor jezelf opkomt, komt niemand voor je op. vandaar. wel aardig blijven hoor enz..maar de regie in je eigen handen houden. ben jij niet geemancipeerd dan Filiz?
jawel toch!!!
Filiz

9 feb 2007 19:09

He, Emine, je lijkt me een heel geemancipeerde type! Ik vind het geweldig hoe je bepaalde dingen ziet, I LIKE GIRLZ POWERRRR!!
Emine

9 feb 2007 11:57

Je schrijft 'Hij (Oner Evez) schijnt grote plannen met mij te hebben'. Dat staat alsof die plannen los van jou staan. Alsof jij daar geen inbreng in hebt. sowieso alsof jij er niets van weet. het verbaast me wel, want je komt zo over als iemand die de regie uit haar handen heeft gegeven aan iemand zonder te weten wat hij ermee gaat doen. Eerlijk gezegd is het mij niet duidelijk wat JIJ wilt en hoe je dat wilt realiseren. sorry als ik me ermee bemoei. Ik wens je succes.
Rianne

7 feb 2007 10:44

Hoi Selda,

Je schreef een keer dat je Serdar Ortac bent tegengekomen en dat jullie vrienden zijn. Zie je hem nog weleens? En is hij in het echt ook leuk?
naar boven
 
Naam *  
E-mailadres *    
Reactie *  
* verplicht veld
 
       

oktober 2007

Headlines

Spotlights

Interactive

Leisure

Women's Business

More SEN