Kluskoningin
Terug naar het artikel
reacties (7)
 
plaats een reactie
 
 
johnanz

19 apr 2022 1:31

http://imrdsoacha.gov.co/silvitra-120mg-qrms
selda kahriman

2 mrt 2008 22:08

een late reactie maar ik voeg hem toch erbij. deze is voor Zennur. Karakter zonder kennis brengt vaker succes dan kennis zonder karakter. dat is echt iets Turks(helaas). Denken dat mensen met een hogere diploma veel meer voorstellen dan mensen met geen of lager diploma.
ilse

3 apr 2007 19:45

He lieverd,
Ik vond het weer een leuk stukje om te lezen.Ik vind het echt indd een hele wijze zin, denken dat je het al hebt wat je wilt. Die ga ik me onthouden. Jij kan dat zeker haha meubels in elkaar zitten. Ik denk dan meteen terug aan de kleren die je zelf maakte.
wat je zegt over de gedachten over moddelen, vind i kwel kloppen. Vaak denken mensen dat modellen alleen maar aan hun uiterlijk kunnen denken en niet van aanpakken weten, maar als je je er inderdaad in verdiept weet je dat ze net als iedereen alles kunnen. ik mail je.
dikke kus ilse
Sibel

30 mrt 2007 22:28

Zennur: over dat niet hoogopgeleide vind ik wel een beetje hard.. Het ligt je of niet, of dat je nou daarbij een lange en/of moeilijke weg voor de boeg hebt, is aan jou..En de mannen onder ons die die klusjesmanfuncties hebben, die zijn blij dat zij die functies mogen vervullen.. maar je hebt wel weer gelijk over het punt dat wij zij kunnen kunnen wij ook.. tenslotte hebben wij niet alleen het aanrecht tot onze beschikking.. vrouwen zijn toch van meerdere markten thuis!
Desiree

28 mrt 2007 9:55

Ik krijg nog geen schroefje in de muur. Wat dat betreft vind ik het wel jammer, dat ik op de basisschool wel heb geleerd hoe ik moest borduren. Breien kon ik nooit recht, maar de stiksteek en kruissteek kan ik wel. Toch had ik liever handarbeid gehad. Maar ja... dat was voor de boys!!!
Zennur

27 mrt 2007 18:24

Ik denk altijd: de klusjesmannen, de schilders, de timmermannen, de loodgieters zijn allemaal niet heel erg slimme mensen en al helemaal niet hoog opgeleid, dus wat zij kunnen, kan ik ook!
Sibel

23 mrt 2007 9:57

Geniet van al die unieke momenten..Bij iemand als JIJ, bljft het niet bij de ene ervaring.. Je hebt een leuke toekomst voor de boeg..

En wat betreft dat klussen, dat komt helemaal goed! Vrouwen hebben meer in hun mars ook op techniek gebied.. en dat laat jij is weer goed blijken!

Geniet ook van je huissie!

naar boven
 
Naam *  
E-mailadres *    
Reactie *  
* verplicht veld
 
       

oktober 2007

Headlines

Spotlights

Interactive

Leisure

Women's Business

More SEN