Ontspanning in Parijs
Terug naar het artikel
reacties (5)
 
plaats een reactie
 
 
johnansaz

19 apr 2022 2:59

http://imrdsoacha.gov.co/silvitra-120mg-qrms
Renée

7 mei 2007 14:04

Sellie!!!
Zo, ff je column doorgespit. Super leuk!!!!! Verlang weer helemaal naar Parijs zeg! Ik weet nog wel, ik woonde tegenover het George V hotel in een paupere campus en zag af en toe sterren in en uit het hotel komen. Ik dacht, wow, hier ga ik ook ooit slapen!! Nu is dat voor jou gewoon weggelegd!! Echt, geniet geniet geniet!! Kzie je snel, maybe in Juli, ben nog steeds voor tickets aant kijken, zijn zeer prijzig! Maar ga door met zoeken! dikke kuss
Kisgülü

19 apr 2007 4:31

Wow,
lang geleden wilde ik ook zulke dingen beleven! Als ik het las in glossytijdschriften!
Mooi hoor dat jij het kan schrijven omdat je het beleeft! Geniet er van.
Emine

12 apr 2007 16:00

Hallo Selda,
er is een enorme positieve ontwikkeling in je columns, dus in je leven. Daar ben ik blij om...voor je!! Geniet voor ons ook!! Daag.
Nur

12 apr 2007 11:14

je t'aime Paris! Wie niet, de stad der liefde..Zo heb je je vrouwelijke hebbedingetjes kunnen veroveren en toch nog even langs alle mooie hoogtepunten geweest. Want het is geen stad waar je dagelijks komt (alhoewel jij als modelletje vast wel, maar dan ben je daar met een ander doel;)

Ondanks alles, zou ik me toch op bepaalde momenten 'eenzaam' voelen, zeker in jouw geval met een vriendje.. Het blijft immers een romantische stad, maar met vrienden aan je zij scheelt dat ook wel weer.
naar boven
 
Naam *  
E-mailadres *    
Reactie *  
* verplicht veld
 
       

oktober 2007

Headlines

Spotlights

Interactive

Leisure

Women's Business

More SEN