Istanbul, wat een stad
Terug naar het artikel
reacties (4)
 
plaats een reactie
 
 
Kisgülü

1 aug 2007 15:18

Alweer terug uit Istanbul! Gelukkig schijnt de zon hier volop. Het was genieten op en top in Istanbul. We kunnen nu veel meer overal naar toe omdat we best wel veel ,ook eerder, hebben bezocht. Met de boot oversteken waar het lekker fris aanvoelt kijkend naar witte schuimkoppen die we achterlaten. Istiklal Caddesi, krioelt van mensen, divers. Een parel om naar te kijken vanuit het cafe "Ist". De straat "Fransiz (Franse straat) sokagi, is omgedoopt in Cezayir sokagi(Algerijnse straat) nadat Frankrijk de Armeense genocide in de wet genoemd heeft. Prachtig via trappen naar beneden lopend, met kleurrijke restaurantjes...Je moet het zien....
Kisgülü

11 jul 2007 22:42

He, binnenkort ga ik ook naar Istanbul, heerlijk. We gaan nu meer tijd besteden in de Grote Bazaar, kijken naar de kleurrijke muren,plafonds(tegels), mensen,kleren,kruiden en goud!
Kisgülü

29 jun 2007 6:35

Gewelidig he als je eenmaal in Istanbul geweest bent! Ik kom er al jaren, soms heb ik een haat -liefde verhouding met Istanbul omdat ik waarschijnlijk niet snel kan switchen als ik daar ben. Familie ,vrienden, emotionele banden ...Istanbul heeft het allemaal voor mij!
Latifa

27 jun 2007 15:39

Leuk stukje, Melanie! Istanbul is precies zoals je hier beschrijft. Ik zou het niet anders kunnen uitdrukken. Je bent wel de geweldig grote bazaars vergeten waar wij onze arme voeten zowat hebben versleten met als resultaat een extra grote tas als bagage! :-)

Groetjes Latifa
naar boven
 
Naam *  
E-mailadres *    
Reactie *  
* verplicht veld
 
       

oktober 2007

Headlines

Spotlights

Interactive

Leisure

Women's Business

More SEN