Farrah Fawcett
Terug naar het artikel
reacties (5)
 
plaats een reactie
 
 
Senay

7 jul 2010 22:52

Lieve Kisgulu en Fadime,
Het maken van SEN was een van de mooiste periodes in mijn carriere. Wat was ik trots op ons blad. Maar helaas heeft Sanoma destijds besloten om ermee te stoppen. Ik had er nog jaren mee kunnen doorgaan, maar een blad kost zo ontzettend veel geld. Gelukkig is SEN online en kun je er terecht voor meer dan 300 artikels Ik nodig je ook uit om mijn blog te lezen: www.senayozdemir.blogspot.com. En twitter: www.twitter.com/senaytweets.
Ook wil ik inderdaad ooit weer een vervolg schrijven op De harsclub, maar eerst moet mijn Engelse boek af: Letters from Budapest. Het thema is weliswaar zwaarder dan van De harsclub, maar het gaat wederom over vrouwen! Want al ben ik de afgelopen jaren via verschillende kanalen aan de slag geweest: de rode draad en het thema van mijn levenswerk blijft vrouwen! Uit welk land, van welke afkomst of religie. Ik zal voor altijd over vrouwen blijven schrijven, mede omdat ik weet hoeveel vrouwen als jij hongerig zijn om te lezen. Blijf dat alsjeblieft doen. Vrouwen als jullie stimuleren en inspireren mij om door te gaan waar ik in geloof. Dank jullie wel! Veel lieve groeten van Senay
fadime

26 mei 2010 19:59

Beste Senay,

ik moet eerlijk zeggen dat ik het heel erg eens ben met Kisgulu.

IK WIL MIJN BLAD TERUG!!!

Ik heb al eerder een aantal keer gebeld en gemailt naar de redactie, met de vraag of het blad weer terug kan komen. Ik zoe het echt heel erg fijn vinden als het blad gewoon weer terug komt als een blad waar ik het overal mee naar toe kan nemen.

Ik wil je ook heel erg bedanken voor je mooie boek.
Ik had het al meteen gekocht toen hij uit was, maar heb hem bewaard voor het juiste moment, voor mijn vakantie in Bodrum.
Heb het in een keer uitgelezen hij wa zooooo goed!! ik hoop dat er een vervolg komt!

Senay kom alsjeblieft terug met SEN!!

Met vreindelijke groet,
Fadime
Kisgülü

8 mei 2010 14:19

HART LUCHTEN!
Dit moet ik kwijt! Senay!
Heel veel vrouwen missen het blad,ja het blad wat we in de hand konden houden ,mee konden nemen, konden laten lezen en zien,waarin we ons herkenden,waarin we geïnformeerd,geamuseerd werden,dat blad missen we! Ik sprak gisteren iemand en we hadden het daarover,alweer!
Dit moest ik even kwijt!
Een hele fijne moederdag voor alle moeders,dochters van moeders die moeder zijn en oma's!
Fatma

3 sep 2009 20:14

Ik heb die documentaire niet gezien maar wel over gelezen. Erg moedig van haar om zich zo bloot te geven, ik zou het niet kunnen, denk ik. Een mooie ode aan haar van jouw kant. May she rest in peace.
andre

3 sep 2009 18:58

Hoi Senay. Ik ben eindelijk je boek aan het lezen. Het was zo hectisch hier, veel bezoek etc en loges. Ben net 50 geworden en dat is groots gevierd. Ik kreeg je boek van Chris. ben je email kwijt, want op USA pc, dus nu maar even zo. Hoop dat jullie het goed hebben in NL. Hakan zal wel net weer op school zijn na zijn vakantie met zijn vader. Chris is hier nog tot 28 september. Lijkt me leuk als we binnenkort wat af kunnen spreken.
Tot spoedig, groet aan jou en Hakan,
Andre
naar boven
 
Naam *  
E-mailadres *    
Reactie *  
* verplicht veld
 
       

november 2007

Headlines

Spotlights

Interactive

Leisure

Women's Business

More SEN