Terug naar het artikel
reacties (11)
 
plaats een reactie
 
 
ekjevvtfrkb

20 okt 2012 1:42

lkshvp , [url=http://syyocluhagun.com/]syyocluhagun[/url], [link=http://lnzmxtiphrbs.com/]lnzmxtiphrbs[/link], http://kmrxybcughdl.com/
gbuiylrp

16 okt 2012 3:52

a7CTFG , [url=http://vatikzwqoghb.com/]vatikzwqoghb[/url], [link=http://xmflwrpwbreh.com/]xmflwrpwbreh[/link], http://sqtmnxzabgue.com/
Abshak

14 okt 2012 22:47

Thanks for spnednig time on the computer (writing) so others don't have to.
lkzzpv

31 mei 2011 16:28

Q0cm9h , [url=http://kvaccurjtgqg.com/]kvaccurjtgqg[/url], [link=http://yffcnfedizmh.com/]yffcnfedizmh[/link], http://rhlzadvtwmlw.com/
qofapzrgl

25 mei 2011 18:23

ic67vP , [url=http://rihebmzomdmo.com/]rihebmzomdmo[/url], [link=http://kvbtpootgbpg.com/]kvbtpootgbpg[/link], http://njbtpsqjyepn.com/
Makaila

24 mei 2011 18:08

It was dark when I woke. This is a ray of sunsnhie.
Kisgülü

2 mrt 2008 8:44

Dames,
een ding is wel zeker! Een vrouw die zichzelf kent,zichzelf is heeft een bepaalde aantrekkingskracht. Ik ken vele vrouwen die geen 'hoge' opleiding hebben,maar die hebben hun ogen niet in hun zakken! Deze vrouwen komen op de een of de andere manier zeker,aantrekkelijk over. Ze geven je het gevoel dat ze gaan voor wat ze willen; is dat iets onbenulligs? Maakt niets uit! Ze krijgen het!
Ja, dan zijn er ook bij die over lijken gaan,nee die bedoel ik niet! Ik bedoel diegenen die en voor zichzelf en voor hun omgeving een bron van rust,zekerheid en gezelligheid vormen. Echt, petje af voor die vrouwen. Welke man zou zich niet naast haar willen vlijen?
Kisgülü

21 nov 2007 22:43

Harriets ouders hebben het getroffen met elkaar, zulke stellen komen weinig voor. |Maar zij heeft gelijk, wederzijds respect voor ieders capaciteiten is een goede basis. Sommigen leren door een opleiding om respect te tonen en te krijgen,sommigen hebben het in zich.Wanneer je beide niet hebt gaan de relaties niet goed.
Ik ben het volstrekt van overtuigd dat een goede opleiding veel deuren en mogelijkheden opent!
En leuke mannen van buiten zijn soms ook leeg van binnen. Ga eens een gesprek aan met een man die niet zo leuk lijkt, tenslotten bepaal je zelf hoe de man reageert op jou,daarna is het een wederzijds proces waarbij verliefdheid en liefde naar boven komen voor wie het ziet en het wordt ook flink werken in een relatie!
Harriet

20 nov 2007 14:26

Mijn vader en moeder schelen zoveel in opleiding (zij is dertig keer in het kwadraat hoger opgeleid dan hij), maar je merkt er niets van in hun relatie. Wederzijds respect voor ieders capacitieiten en interesse is de remedie voor elke relatie.
Farah

16 nov 2007 15:40

Leuke mannen zijn vaak bezet. Daarom zijn ze leuk. Ze proberen het altijd wel bij mij. Dat vind ik zo zielig voor hun vriendinnen. Ik zou dat nooit tolereren. Daarom ben ik misschien ook wel alleen. Die bezette vrouwen met die leuke mannen nemen het voor lief dat hun mannen vreemdgaan.
mariette

2 nov 2007 9:15

Ik zit al jaren zonder man en ik hoef echt niet een topopgeleide man te hebben. Een leuke man, daar gaat het om, maar zelfs die zijn niet meer te vinden. En de leuke mannen die er zijn, die zijn inderdaad bezet (al zeggen ze soms zelf van niet, dus het verhaal bij Coverstory dat de man iets zegt maar eigenlijk iets anders bedoelt, klopt wel!
naar boven
 
Naam *  
E-mailadres *    
Reactie *  
* verplicht veld
 
       

november 2007

Headlines

Spotlights

Interactive

Leisure

Women's Business

More SEN