Turkse doelman verre van schlemiel
Terug naar het artikel
reacties (4)
 
plaats een reactie
 
 
Sefika

1 jul 2008 17:42

Mevr. Romana zal het niet kennen (of wel als ze zelf Turks is en onder een pseudoniem schrijft), maar in het Turks hebben we een spreekwoord: "Meyvesi olmayan agac taslanmaz". Met andere woorden: hoge bomen vangen veel wind. Het is makkelijk om mensen aan te vallen die boven het maaiveld uitsteken, simpelweg omdat die opvallen. Gelukkig maar, want ze verkondigen o.a. de stem van het (grote of kleine) publiek.
P.S. Mijn man heeft ook geklaagd bij de NOS over hun eenzijdige commentaar!
Mickella

1 jul 2008 17:37

Waarschijnlijk heeft deze P.N. Romana ervaring met deze vrouw? Het riekt naar meer... Maar feit blijft dat het stuk van Senay Ozdemir is gefundeerd, goed onderbouwd, is zelfs in het NRC geplaatst. Later bleek dat er honderd klachten bij de NOS Ombudsman zijn binnengekomen, dus 'gezwets' kun je het niet noemen. Maar wellicht dat "P.N. Romana" haar aanval kan funderen? Want 'horen in de wandelgangen' is natuurlijk geen basis om je mening over iemand te verkondigen. Haar mening over het voetbalcommentaar weerlegt ze ook niet met andere argumenten. Dus om in voetbaltermen te blijven: 1-0 voor mevr. Ozdemir.
Kisgülü

1 jul 2008 12:39

Als zij het schrijft is het gezwets! Wat een nonsens! Zij geeft haar mening en als zij haar mening geeft wordt zij in een hokje geplaatst van afkomst en van horen zeggen. Diegene die afgaat wat er in de wandelgangen haar/hem ter ore gekomen is en ook haar/zijn info incompleet heeft
lijkt mij niet zo sympathiek! Als iemand een andere mening is toegedaan dan de gemiddelde
"allochtoon"die in de media komt wordt die meteen terug aangevallen.Alleen omdat zij meestal zegt wat de meeste mensen niet durven te zeggen. Gelukkig verloochtent zij haar afkomst niet,dat is een compliment waard,wat je niet van anderen kunt zeggen!
P.N. Romana

1 jul 2008 11:28

Wat een enorm gezwets van deze vrouw... altijd zo aangevallen reaktie, zo ook als destijds bij P&W... terwijl deze vrouw hoor ik in de wandelgangen, zelf haar zaakjes ook niet echt correct afhndeld en vaart op haar etnische achtergrond en haar vrouwlijke geslepenheid... plaatst dit tegen de achtergrond van haar komaf en je hebt dit produkt.. lijkend op een sympathiek mens

P.N. Romana
naar boven
 
Naam *  
E-mailadres *    
Reactie *  
* verplicht veld
 
       

februari 2007

Headlines

Spotlights

Interactive

Leisure

Women's Business

More SEN