Verdachte, wat zegt dat?
Terug naar het artikel
reacties (5)
 
plaats een reactie
 
 
Maha Abu Lail

23 feb 2009 14:32

Geachte mevrouw Balkema,
Betreft: Politieke cafe : Reproductieve rechten van de vrouw. Ik wil graag telefonisch contact met u hierover opnemen. Ik zou het zeer op prijs stellen indien u uw telefoonnummer naar mij e-mailt.
Dank u .


Ines Balkema

26 nov 2008 12:02

Beste Kisgülü,
Je hebt gelijk. Het is jammer dat ik dit inzicht niet vanuit mezelf had. Ik ben blij dat ik het via vrienden van mij heb gekregen. Het betreurt me dat gegevens over verdachten nog steeds in allerlei rapporten worden gebruikt en het imago van bepaalde groepen daarmee schaden.

Bedankt voor je reactie.

Ines
jt

7 okt 2008 13:20

wat een vage shit zeg we moesten ons schamen
jt

7 okt 2008 13:19

WTF?
Kisgülü

5 okt 2008 15:48

We moeten ons schamen als mens!
Jammer dat je nog een paar mensen moest spreken die het moesten weerleggen door hun ervaringen te vertellen. Zoals we van de media niet alles moeten geloven maar ook ons gezond verstand moeten raadplegen had je dat hier ook kunnen doen! De statistieken zijn statische gegevens van bepaalde incidenten die gerapporteerd zijn...Wordt hier dan ook niet over over een kam geschoren over een groep!? Als beleidsmakers,hulpverleners niet correct handelen, waar gaat het dan naar toe! Gezond verstand, doe het een ander niet wat je zelf niet wil ondergaan..hoe gaat die uitdrukking ook alweer!?
Ach....een zondebok zoeken dat gaat velen makkelijk af dan zichzelf te bekritiseren......soms is het echt hopeloos
naar boven
 
Naam *  
E-mailadres *    
Reactie *  
* verplicht veld
 
       

februari 2007

Headlines

Spotlights

Interactive

Leisure

Women's Business

More SEN