Terug naar het artikel
reacties (4)
 
plaats een reactie
 
 
Yesim

8 nov 2007 10:00

Serkan, haal je broek maar snel op, want types als jij zijn juist een gevaar voor de emancipatie van veel moslimvrouwen. Selda zegt toch gewoon: een man moet vallen op een vrouw om haar persoonlijkheid en om wie ze is, en niet omdat ze nog een of ander mysterieus maagdenvlies tussen haar benen heeft.
Serkan

12 okt 2007 23:15

Sorry maar als een relatie vanaf het begin al gebaseerd is op een leugen, daar zakt mijn broek van af! Als je als meisje zijnde toch geen waarde hecht aan maagdelijkheid moet je daar ook eerlijk voor uitkomen. Zo niet, dan moet je volhouden.

@Selda wat een ongelooflijke onzin kraam jij uit. Draai het eens een keer om: laat je als meisje ontmaagden voor iemand die bereid om met jou te trouwen. Als je als meisje zijnde bereid bent om losbandig met iemand iets moois te delen voor een korte tijd dan moet je niet willen dat een jongen jou speciaal gaat vinden!
Denk er over na.
Selda

6 okt 2007 23:28

Zo vaak komt hypocricy voor en zo zelden spreken koppels de waarheid. Alles is bedekt onder kannen en kruiken. Ik kan me er zo kwaad om maken dat vrouwen nog steeds niet 'vrij' zijn. We moeten altijd vechten voor de doelen die wij in ons leven willen bereiken. Je maagdelijkheid maakt jou niet tot wie jij bent. Het staat los van jouw persoonlijkheid. Het is egoistisch als een man alleen een vrouw wilt die maagd is. Mijn advies is 'Dumpen!' die kerel. Als wij vrouwen ons krachten gaan bundelen en meer voor onszelf op gaan komen moeten we veranderingen teweeg kunnen brengen. Dit proces zal zeer moeilijk en traag verlopen. Maar wie heeft ooit gezegd dat het een makkelijke strijd zou zijn.
Zennur

4 okt 2007 23:41

Mooi idealisitisch gesproken maar in de praktijk vrijwel onuitvoerbaar. Wil dit bereikt worden dan zullen heel veel vrouwen verlaten gaan worden en een stempel opgedrukt krijgen. Niet dat ik, als ik zon vrouw zou zijn, daar wakker van zou liggen. Uiteindelijk leef je zelf je eigen leven, en hoor je niet wakker te liggen van mensen die toch niet het beste met je voor hebben. Maar het is wel de realiteit. Die vrouwen waar wij, ja ik zeg wij, ook vaak over te horen krijgen dat het sloeries zijn, dat zijn die vrouwen die hierboven beschreven worden. En dat, terwijl ze geen sloeries zijn, maar gewoon hun leven in eigen handen nemen. Soms weet je het zelf niet eens, maar ben je voor sommigen al een sloerie, omdat je misschien uitgaat, of teveel buitenshuis vertoeft. Dus het heeft niet alleen met je 'slaapgedrag' te maken. Dus meiden, neem je leven in eigen hand, maar bereid je voor op een strijd die grotendeels achter je rug om gevoerd gaat worden. Maar what the heck! Jij bent gelukkig, juist omdat niemand kan bepalen welke stap jij moet zetten. Een goed mens ben je pas wanneer je zelf weet wat je moet doen. Niet door wat een ander zegt hoe je moet zijn.
naar boven
 
Naam *  
E-mailadres *    
Reactie *  
* verplicht veld
 
       

juli 2007

Headlines

Spotlights

Interactive

Leisure

Women's Business

More SEN