Buiten in Rotterdam
Terug naar het artikel
reacties (5)
 
plaats een reactie
 
 
johnansaz

19 apr 2022 3:02

http://imrdsoacha.gov.co/silvitra-120mg-qrms
Ayse

24 apr 2007 12:01

Nadia, dat is dan echt die nuchterheid van Nederland. In het buitenland zijn ze dus zó gastvrij, dat ze onbekenden aan hun tafel laten meedelen.
Nadia

24 apr 2007 12:00

Ik woon zelf buiten Rotterdam, maar wat ik zo vervelend vind in grote steden, dat het altijd zo druk is. In het buitenland zie je dan vaak dat onbekende mensen aanschuiven bij anderen als ze geen plekje kunnen vinden om op het terras te zitten, maar in Nederland lijkt dit not done. Als je het vraagt aan iemand, dan kijken ze je echt zo aan van: als het echt niet anders kan, dan heb je al geen zin meer. Wat mij betreft mogen er dan ook extra terrasjes komen op leegstaande pleinen, in de zomerperiode, zodat er ruimte is voor iedereen.
Sibel

23 apr 2007 10:40

Dat de zon positieve energie geeft is echt een feit, kijk maar eens om je heen.. Je merkt het bij iedereen..En zeker rond deze tijd, wanneer iedereen al aan het zomerplaatje van zon, zee,strand denkt..
Chantal

20 apr 2007 13:08

De wereld lijkt zoveel mooier als de zon schijnt. Is het je opgevallen dat iedereen dan ineens straalt, een weerkaatsing van de zon. Toch maak ik mij zorgen om de opwarming van de aarde, hoe lang zal het duren, voordat wij niet meer zullen genieten, maar vechten tegen de natuur?
naar boven
 
Naam *  
E-mailadres *    
Reactie *  
* verplicht veld
 
       

juli 2007

Headlines

Spotlights

Interactive

Leisure

Women's Business

More SEN