Selda Car
Istanbul
Zonder enige ervaring als fotomodel waagde Selda Car (21) zich aan de Turkse versie van de populaire wedstrijd American’s Next top model. Door die stap te zetten kreeg haar leven een heel andere wending. Maar die wending lijkt voorlopig aan te houden, want zij is winnares van Turkiye’s Next Top Model. Na twee weken adempauze werkt zij als topmodel in Istanbul. Speciaal voor SEN houdt Selda haar dagboek bij.
 
 
 
Terug Thuis
13 okt 2007
Daar zit ik dan in de trein. Mijn wekker ging om 04.45 vanmorgen en heb om 5.53 de trein naar Utrecht genomen. Het is vroeg, veel te vroeg. Vandaag ben ik weer zo'n 6 uur aan t reizen heen en weer (zoals iedere dag) om naar school te gaan. Daar zit ik en ik denk. Dit voelt als terug bij af....voordat alle glitter en glamour begon, ging ik iedere dag met mijn ov-kaartje en boterhammetjes met de bus,trein,trein, bus en terug. Ik lees de oude vertrouwde krantjes met nieuws...jeetje wat lang geleden dat ik weer eens up-to-date met de gebeurtenissen in de wereld bezig was....wat lang geleden dat ik weer in een samenleving woonde waar moslim zijn zo'n (onnodige) stribbelingen met zich mee brengt...boze ingezonden brieven, vooroordelen, Hirshi ali terug in Nederland, hoogblonde Wilders kijkt me aan vanuit de rechter pagina...alles komt weer even naar boven. Ook de opluchting en vrijheid en positieve energie die ik in Istanbul voelde. Het leven van een genietend modelletje maakt weer plaats voor een hard werkende studente die vooral weer helemaal bezig is met het leven, de situatie nederland, de politiek, een stem voor moslims (moslims die een positieve kijk hebben op het leven en samenleving zoals ik). Mijn hoofd draait weer op duizend toeren, ik sta met beide benen op de grond. Maar ondanks dat zit ik met een gemend gevoel. Onbeschrijfelijk. Ik dacht dat ik in Istanbul de tijd heb genomen om na te denken wat ik wil in mijn leven maar nu ik er bij nadenk en er op wordt gewezen dat ik 'verschillend' ben en zoveel wil in mijn leven (voor mezelf en voor anderen) raak ik weer helemaal in de war en kan ik weer opnieuw beginnen. Gelukkig heb ik komend half jaar nog iedere werkdag 6 uur reistijd om over mijn leven na te denken. Maar mijn ogen voelen zwaar aan en ik zie langzaam in de verte de zwart witte koeien plaats maken voor dat prachtig water, die prachtige Bosphorus.
 
Meer van weblogs van:
Selda CarMeer weblogs:
 
       
laatste reactie (1260)
 
plaats een reactie
 
 
Katy Trilly

20 mrt 2023 5:01

Hi,

We'd like to introduce to you our explainer video service, which we feel can benefit your site senmagazine.com.

Check out some of our existing videos here:
https://www.youtube.com/watch?v=zvGF7uRfH04
https://www.youtube.com/watch?v=cZPsp217Iik
https://www.youtube.com/watch?v=JHfnqS2zpU8

All of our videos are in a similar animated format as the above examples, and we have voice over artists with US/UK/Australian accents.
We can also produce voice overs in languages other than English.

They can show a solution to a problem or simply promote one of your products or services. They are concise, can be uploaded to video sites such as YouTube, and can be embedded into your website or featured on landing pages.

Our prices are as follows depending on video length:
Up to 1 minute = $239
1-2 minutes = $339
2-3 minutes = $439

*All prices above are in USD and include a full script, voice-over and video.

If this is something you would like to discuss further, don't hesitate to reply.

Kind Regards,
Katy
Bekijk alle reacties
 
Naam *  
E-mailadres *    
Reactie *  
* verplicht veld
 
       

juli 2007

Headlines

Spotlights

Interactive

Leisure

Women's Business

More SEN