Sen
Rotterdam
Sen (25) - het gezicht van onze e-glossy - is voor veel vrouwen een feest van herkenning, omdat ze de typische dingen meemaakt net als iedere jonge mediterrane vrouw in de randstad. Zij voelt zich een product van twee culturen, die ze zonder enige moeite weet te mengen. Op een wat soms hilarische wijze maakt zij je deelgenoot van haar leven, haar twijfels en haar keuzes.
 
 
 
Mijn eerste werkdag bij SEN
1 feb 2007
Mijn eerste werkdag bij SEN. Met achter me de schermen met mijn naam! Hoe groot is de kans dat zoiets je overkomt in het leven? Wat je ziet is niet altijd wat het lijkt hoor. De voorbereidingen, oeps... dat gaat net wat lastiger dan de presentatie.

Het leek erop alsof ik wel 100 keer opnieuw het voorwoord in moest spreken. Op een gegeven moment kon ik niet eens de simpelste woorden meer uitspreken. Na drie kwartier repeteren, zonder enig resultaat, maar veel geschaterlach, vreesde ik een dreigend ontslag. Gelukkig was deze angst totaal onnodig, want naderhand bleek dat de redactie dit had ingecalculeerd. Uit betrouwbare bron vernam ik zelfs dat ze er tweeënhalf uur voor hadden uitgetrokken. Het uiteindelijke resultaat, zoals je misschien wel gezien hebt, mag er volgens het SEN-team wel wezen, maar ik betwijfel het. En dan mijn stem. Wat klinkt dat anders als ik naar mezelf luister! De redactie heeft mij ervan verzekerd dat er weinig dingen erger zijn dan het terughoren van je eigen stem. Ik neem het maar aan, want anders kan ik zo weer op zoek naar een nieuwe job. En iedereen weet dat die niet voor het oprapen liggen. Wat mijn vriendinnen ervan vonden? Die waren stinkend jaloers... en maar geinen over hoe slecht ik het wel niet deed en dat ik mijn mimiek voortaan maar achterwege moest laten. Mijn beste vriendin was heel lief. Zij stuurde me voor de uitzending een lief sms’je: This is So Sen! Dat vond ik zo origineel. Helaas stuurde ze me later die dag een minder vrolijk bericht. Ze wilde niet over de telefoon zeggen waarmee ze zat. Maar misschien kan ik haar opvrolijken door na mijn werk even langs te gaan. Daar zijn vriendinnen tenslotte voor. Maar nu moet ik haast maken want eind deze week heb ik voor SEN een fotoshoot en ik weet bij God (of Allah, you name it) niet wat ik aan moet trekken. Ik wil heel graag sexy op de foto maar weet niet of dat wel zo leuk is voor mijn ouders. Aan de andere kant: it’s my life, toch?!
 
Meer van weblogs van:
SenMeer weblogs:
 
       
laatste reactie (7)
 
plaats een reactie
 
 
Emine

10 feb 2007 13:44

Filiz, volgens mij is het niet zo dat deze dames dankzij 'blootreportages' succesvol zijn geworden. ze zijn voor de playboy interessant geworden nadat ze succesvol waren. wel vind ik dat vrouwen vaak hun vrouwelijkheid gebruiken, dus sexy gekleed gaan, zich som dommer voordoen dan ze zijn om bij de mannen in de smaak te vallen. Soms denk ik: als ik wil opvallen, heb ik de keuze uit of helemaal bloot gaan of helemaal bedekt (meiden van halal). ertussenin is niet interessant...hahahah..
Bekijk alle reacties
 
Naam *  
E-mailadres *    
Reactie *  
* verplicht veld
 
       

juli 2007

Headlines

Spotlights

Interactive

Leisure

Women's Business

More SEN