Sen
Rotterdam
Sen (25) - het gezicht van onze e-glossy - is voor veel vrouwen een feest van herkenning, omdat ze de typische dingen meemaakt net als iedere jonge mediterrane vrouw in de randstad. Zij voelt zich een product van twee culturen, die ze zonder enige moeite weet te mengen. Op een wat soms hilarische wijze maakt zij je deelgenoot van haar leven, haar twijfels en haar keuzes.
 
 
 
Aanbidder
4 mei 2007
Een paar weken geleden schreef ik over Dani, de bewonderaar. De dag dat ik een mailtje van hem had ontvangen heb ik hem er één teruggestuurd, waarin ik schreef dat het me leuk leek om af te spreken. Helaas hoorde ik een hele tijd niets meer van hem. Natuurlijk heb ik niet mijn hart verpand aan iemand die ik niet ken, nooit heb gezien, en die misschien veel minder leuk is dan je in eerste instantie denkt of hoopt, maar ik werd toch gedreven door nieuwsgierigheid en ik vroeg me af waarom hij niet meer reageerde op mijn mailtje. Ik dacht de stomste dingen, maar niet het juiste. Misschien is zijn computer gecrasht? Of is hij op vakantie? Misschien heeft hij geen internet thuis en ook niet op zijn werk? Hij werkt tenslotte in een sportschool. Mijn eindconclusie was dat hij niet meer geïnteresseerd was. Maar wat bleek nou? Waarschijnlijk is mijn mail in zijn prullenbak beland, want na zeventien dagen ontving ik wederom een mailtje van hem, met een teleurgestelde toonzetting.

Hoi Sen,

Jammer dat je niet gereageerd heb op mijn mailtje. Ik had je echt graag beter willen leren kennen, maar ik begrijp wel dat je niet iedere vreemde kerel terug mailt. Je krijgt vast tientallen mailtjes van aanbidders. Het ga je goed.

Groet Dani,

P.s. Ik had je echt graag beter willen leren kennen.

Ik kon mijn lachen niet bedwingen. Mijn collega ziet alles, dus ook nu weer zag ze dat ik niet met werkzaken bezig was. En nieuwsgierig als ze is vroeg ze: 'Wat heb je nou weer voor leuks?' Ik reageerde wel, maar vertelde maar de halve waarheid, want ik heb nooit verteld dat ik hem allang terug had geschreven. 'Ik heb weer een berichtje ontvangen. Ik stuur hem even door.'Ze las het mailtje en zei: 'Nou Sen, misschien moet je hem toch maar een kans geven, het is wel een aanhouder.' En ik moet nog om hem lachen ook, dacht ik. Die aanbidders zijn ook maar op één hand te tellen, maar ik laat hem lekker in de waan. Ik hoop alleen niet dat mijn volgende mail weer in zijn junkmail terechtkomt, want anders blijven we elkaar mislopen. Of zal ik mijn mobiele nummer geven?
 
Meer van weblogs van:
SenMeer weblogs:
 
       
laatste reactie (2)
 
plaats een reactie
 
 
Aisha

4 mei 2007 23:14

Ik zou nog een poging wagen om een e-mailtje terug te sturen en je kan zelfs eerlijk zijn door te zeggen dat je al eerder had gereageerd, maar nooit bij hem is aangekomen dan..althans, dat is mijn manier van doen..Succes ermee! En hou ons op de hoogte!
Bekijk alle reacties
 
Naam *  
E-mailadres *    
Reactie *  
* verplicht veld
 
       

juli 2007

Headlines

Spotlights

Interactive

Leisure

Women's Business

More SEN