Sen
Rotterdam
Sen (25) - het gezicht van onze e-glossy - is voor veel vrouwen een feest van herkenning, omdat ze de typische dingen meemaakt net als iedere jonge mediterrane vrouw in de randstad. Zij voelt zich een product van twee culturen, die ze zonder enige moeite weet te mengen. Op een wat soms hilarische wijze maakt zij je deelgenoot van haar leven, haar twijfels en haar keuzes.
 
 
 
Een beetje verliefd
17 mei 2007
Ik ben een beetje verliefd, of misschien wel heel erg veel. Het is altijd moeilijk om toe te geven dat je helemaal hoteldebotel bent van iemand. Het zijn vaak de mensen in je omgeving die je erop moeten wijzen. In mijn geval dan. En nu zeg ik het maar gewoon. Eerlijk gezegd ben ik zo verslaafd aan het gevoel van verliefd zijn. Best wel gevaarlijk, want hoe weet je dan dat het om de persoon in kwestie gaat? Kom je daar na verloop van tijd achter? Tot die tijd geniet ik van de aandacht van deze leuke jongeman. Ik heb het over mijn aanbidder, die me per mail benaderde. Ik hoefde zijn aandacht niet te winnen, want hij spoorde me op via het net. Dat vind ik nog eens een leuke gedachte, maar de keerzijde is wel dat ik me realiseer dat hij een bepaald beeld van mij heeft gevormd, dat denk ik dan. En dat moet ik wel zo zien te houden. Want voor onze ontmoeting had ik totaal geen idee van wat ik kon verwachten. Mooi, lelijk, kort lang, dik dun. Ik liet het gewoon op me afkomen, als een avontuur. Ik had echt totaal geen voorstelling van hem. Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat ik door onze mailwisseling wel een heel klein beetje een richting op dacht. Ik concludeerde dat hij gereserveerd is, vasthoudend, zelfvertrouwen heeft en... Veel meer kon ik er niet uit opmaken, dus of hij er appetijtelijk uitzag en of hij humoristisch was, moest ik nog maar ontdekken. Inmiddels hebben wij elkaar ontmoet, twee keer zelfs. Hij is niet direct mijn type qua uiterlijk, maar hij ziet er stoer uit. Hij heeft een donkere uitstraling en hij is lang, dat vind ik heel sexy. Hij is niet echt een spontane prater, maar als ik soms een vraag stel dan kan hij wel ineens verrassend uitweiden. En ja... Hij heeft humor. Heel belangrijk, dat een man mij aan het lachen krijgt.

Zaterdagmiddag gaan we picknicken in het park. En het leukste eraan vind ik nog wel dat hij het voorstelde en dat hij de mand verzorgt. Hij zal heus niet met zo'n rieten koffer aan komen zetten, dat zou wel komisch zijn. Zoals ik over hem praat lijkt het wel de ideale man, maar dat weet je nooit. En zolang ik het niet zeker weet, kan ik er beter maar van genieten. Nou maar hopen dat het droog blijft.
 
Meer van weblogs van:
SenMeer weblogs:
 
       
laatste reactie (5)
 
plaats een reactie
 
 
mammie van de kleine J.E.

30 mei 2007 16:11

He Senmeisje is het echt waar dat je verliefd bent of is dit een mooi verhaal.
Bekijk alle reacties
 
Naam *  
E-mailadres *    
Reactie *  
* verplicht veld
 
       

juli 2007

Headlines

Spotlights

Interactive

Leisure

Women's Business

More SEN