Selda Car
Istanbul
Zonder enige ervaring als fotomodel waagde Selda Car (21) zich aan de Turkse versie van de populaire wedstrijd American’s Next top model. Door die stap te zetten kreeg haar leven een heel andere wending. Maar die wending lijkt voorlopig aan te houden, want zij is winnares van Turkiye’s Next Top Model. Na twee weken adempauze werkt zij als topmodel in Istanbul. Speciaal voor SEN houdt Selda haar dagboek bij.
 
 
 
Het einde, een nieuw begin
14 aug 2007
Het is mijn laatste maand in Istanbul, want ik heb besloten om mijn opleiding eens af te maken. De planning is dat ik hier eind augustus of begin september stop met de laatste show van Mango als afsluiter. Ik heb eindelijk geen verbintenis meer met mijn agency en ik kan nu overal werken waar ik wil. (En nu ga ik dus weer terug!) Ik heb mijn problemen en ontevredenheden met het programma topmodel neergelegd bij een gerenommeerd advocatenkantoor. Ik denk namelijk dat het dan nu eindelijk tijd wordt dat ik mijn verdiende prijs ga innen! Want ik heb er nu wel lang genoeg op gewacht, denk ik zo.

Tussen het stressen door probeer ik wel nog een beetje plezier te maken. Zo ga ik bijvoorbeeld vijf keer met Mustafa Sandal (een populaire Turkse zanger) op tournee naar de Turkse kustplaatsen. Wat ik daar ga doen terwijl hij optreedt? Ik ben een dansend engeltje voor zijn nieuwe plaat. Naast dit leuke uitstapje heb ik nog enkele modeshows en dan is het zo goed als gedaan voor mij. Dan mag ik weer terug naar Maastricht en ga ik mijn school afmaken. Ik ga zelfs niet naar audities voor soapseries of programma's. Dit puur om niet weer in de verleiding te komen en mijn opleiding niet langer uit te stellen. Wel ben ik bang dat ik te laat instroom. Het gevolg kan zijn dat ik het eerste semester grotendeels mis en opnieuw moet doen! Krijg je dat weer, zeg maar! Maar misschien als ik mijn directeur kan overtuigen dat ik me voor 200 % geef en extra hard zal werken om alles in te halen... Nu probeer ik nog een beetje te genieten van Turkije en mijn werk. Het voelt alsof alles stopt als ik straks terug ben in Nederland. En dat is een groot probleem, want ik heb echt enorm veel plezier in datgene wat ik doe. We zullen zien... Weer een nieuwe start maken eigenlijk is eigenlijk best heel spannend.
 
Meer van weblogs van:
Selda CarMeer weblogs:
 
       
laatste reactie (2)
 
plaats een reactie
 
 
Kisgülü

21 aug 2007 8:49

Met zo'n familie in Maastricht hoef je je geen zorgen te maken zo te zien! En , hoewel je al een onafhankelijke vrouw bent is het altijd zeg ik : "een slimme meid is op haar toekomst voorbereid" met een diploma en een gouden armband(=beroep/vak). Zet hem op, misschien word je wel een voorbeeld voor veel jongeren die hun opleiding niet af maken....Succes(en doe de groetjes aan Mustafa Sandal...)
Bekijk alle reacties
 
Naam *  
E-mailadres *    
Reactie *  
* verplicht veld
 
       

december 2007

Headlines

Spotlights

Interactive

Leisure

Women's Business

More SEN