Selda Car
Istanbul
Zonder enige ervaring als fotomodel waagde Selda Car (21) zich aan de Turkse versie van de populaire wedstrijd American’s Next top model. Door die stap te zetten kreeg haar leven een heel andere wending. Maar die wending lijkt voorlopig aan te houden, want zij is winnares van Turkiye’s Next Top Model. Na twee weken adempauze werkt zij als topmodel in Istanbul. Speciaal voor SEN houdt Selda haar dagboek bij.
 
 
 
Eindelijk tijd voor mij
1 feb 2007
Vandaag moest ik afscheid nemen van mijn vriendje, die me 5 daagjes kwam opzoeken in Istanbul. Op zo'n moment besef je dat je thuis echt mist. Geen nieuws is goed nieuws zeggen ze en voor mij geldt dat ook. Gelukkig dat ik het momenteel niet meer druk heb met castings, want er is het een en ander veranderd. Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog steeds geen gesprek heb gehad met de eigenaar van mijn modellenbureau. Ik stel het momenteel liever uit totdat ik het daadwerkelijk moet doen. Heel slecht eigenlijk en normaal gesproken is dit niets voor mij.

Wel heb ik contact gehad met Oner Evez. Hij heeft ook een modellenbureau en is choreograaf van heel belangrijke modeshows in Turkije en hij heeft (zonder dat ik het wist) contact opgenomen met mijn agency en gevraagd waarom ze in godsnaam niets met mij doen - eindelijk iemand die zich over mij ontfermd - ze antwoordden dat ze er geen tijd voor hebben omdat ze nu eigenlijk alleen nog maar met buitenlandse modellen werken die voor een korte periode in Turkije zijn. Hij heeft hen gevraagd of hij mij onder zijn hoede mag nemen. Hij schijnt plannen voor mij in petto te hebben. Hij vindt het zonde dat zij geen moeite voor me doen. Geweldig nieuws natuurlijk. Nu ik weet dat ik (eindelijk) weer modeshows kan lopen, binnenkort. Zo staan MANGO en Sunset al in de planning. Hij heeft mij ook gezegd dat ik niet meer met de buitenlandse modellen op castings moet gaan en alleen nog maar belangrijke firma's kiezen of dat ze (huidige agency direct bookings moeten doen. Gelukkig dat mijn eigen agency er goed mee weet om te gaan. Ik word nu iedere keer gebeld als er belangrijke castings zijn. Dat betekent dat ik niet meer de hele dag in de auto hoef te zitten en dat ik veel meer vrije tijd heb. Ik kan het haast niet geloven.

Ik heb pas met mijn huisgenootje een abonnement bij Mayadrom genomen. Dat is een heel groot sportcomplex met zwembad en alles er op en eraan. Aangezien er nu veel bikini's en zomerkleding geshowd moet worden vraagt dat enige discipline om een paar keer per week de sportschool te bezoeken. Vorig weekend ben ik met mijn huisgenootje naar Bodrum geweest. Een lang weekend in het Kempinski resort, op uitnodiging. We hebben ons heerlijk laten verwennen met massages in 'the six sense spa'. Het weer was er overigens ongelooflijk mooi. In de vroege morgen, buiten ontbijten in onze t-shirtjes, in de felle zon. Ik heb zo'n 2 jaar geen echte vakantie meer gehad, maar die paar daagjes hebben me echt weer op adem gebracht. Helaas was het zo voorbij, maar nu ik meer vrije tijd heb kan ik ook meer genieten van het (mijn) mooie Istanbul.
 
Meer van weblogs van:
Selda CarMeer weblogs:
 
       
laatste reactie (9)
 
plaats een reactie
 
 
ilse

4 mrt 2007 23:33

hee sel, nog steeds hou ik je bij haha en volg ik je. Hou je goed, maak gebruik van alle kansen die je kan aanpakken en het belangrijkste geniet van deze tijd. ik hoop weer heel snel ietsvan je te horen. Ik misje hier hoor haha in koudland. Wil zo weer terug naar aruba ;-).
Bekijk alle reacties
 
Naam *  
E-mailadres *    
Reactie *  
* verplicht veld
 
       

december 2007

Headlines

Spotlights

Interactive

Leisure

Women's Business

More SEN