Selda Car
Istanbul
Zonder enige ervaring als fotomodel waagde Selda Car (21) zich aan de Turkse versie van de populaire wedstrijd American’s Next top model. Door die stap te zetten kreeg haar leven een heel andere wending. Maar die wending lijkt voorlopig aan te houden, want zij is winnares van Turkiye’s Next Top Model. Na twee weken adempauze werkt zij als topmodel in Istanbul. Speciaal voor SEN houdt Selda haar dagboek bij.
 
 
 
Hectiek en adempauze
9 mrt 2007
Het is enorm hectisch hier in Istanbul! Het gaat heel goed en ik ben dan ook trots op mezelf! Ik heb namelijk een klus geregeld voor de modeshow van Fatima Lopes en Hakan yildirim! Fantastisch! Daar stond ik dan tussen Turkijes topmodellen. Zelfs Azra Akin was aanwezig! Ik heb haar voor het eerst ontmoet en ze is echt ontzettend leuk. Spijtig voor de overige dames, dat ik moet concluderen dat zij een van de weinige niet snobistische Turkse modellen is. Mezelf zie ik natuurlijk ook niet zo. Zou het dan onze Nederlandse nuchterheid zijn? Zo ja, dan ben ik er trots op.

Op de dag van mijn eerste modeshow zag ik mijn vriendinnetje Seyma, zij was ook een van de kandidaten van Turkiye’s next Top model. Wat de ontmoeting extra bijzonder maakte, was dat ik de vorige dag nog aan haar heb gedacht. En de dag erna loop ik haar tegen het lijf! Ze is beide showdagen bij me geweest, omdat ze toevallig dicht bij het beursgebouw woont (waar de shows gehouden werden). We liepen wat rond op de Fashion-beurs in Istanbul en zagen verschillende designers en merken waarmee we samengewerkt hebben tijdens het programma. Er hingen zelfs foto's van Seyma en mij bij een stand. Ineens kwam het gevoel van de wedstrijd weer even naar boven samen met een geluksgevoel. Afgelopen week mocht ik meelopen in de MANGO-show. Ik heb alle 4 de thema's gelopen en ik kwam meestal als tweede of derde het podium op. Voor mij betekent het heel veel dat ik niet als een van de laatsten op moet! Haha. Ik heb daar met mijn favoriete Turkse topmodel Guzide Duran Gelopenç gelopen. En wat blijkt? Ook zij heeft totaal geen last van kapsones en jeetje wat is ze aardig!

Ook ben ik momenteel bezig met een soort van wedstrijd die op fashion-tv gehouden wordt. Daarnaast heb ik een shoot achter de rug waarin de twintig nieuwe en veelbelovende vrouwen worden aangekondigd. Ik was het nieuwe topmodel en er waren ook categorieën als ballerina, kunstenares, zangeres etc. Die dag moest ik de hele dag wachten. Ik was namelijk de laatste. Eenmaal aan de beurt, wilde de fotograaf ineens wat anders proberen en eindigde ik met een soort van catwoman-achtige outfit midden op straat tijdens spitsuur! Daar stond ik tussen de auto’s en bussen in de vriezende kou, maar we waren zo enthousiast en door de adrenaline kon het me allemaal niets schelen. Het ging geweldig.

Tot slot kan ik mededelen dat mijn zoektocht naar een woonruimte is afgelopen. Ik heb nu echt een fantastisch studiootje gevonden in het midden van Nisantasi! Het ligt net in een rustige straat in een pas gerenoveerd pand en het is perfect voor mij! Ik kan niet wachten om de komende week naar de (wat ben ik blij dat Ikea is uitgevonden) IKEA te gaan en nieuwe spulletjes te kopen! Eindelijk een plekje voor mezelf creëren. Samenwonen met vriendinnen is geweldig, maar na 4 jaar in 9 verschillende huizen te hebben gewoond (thuis, bij mijn zus, studentenhuizen, vriendinnen, modellenappartementen, de wedstrijd villa etc.) werd het echt tijd voor privacy en hoop ik dat ik eindelijk eens kan ademhalen na alles wat ik heb meegemaakt.
 
Meer van weblogs van:
Selda CarMeer weblogs:
 
       
laatste reactie (6940)
 
plaats een reactie
 
 
Christian Apodaca

12 okt 2023 5:40

Hi there

This is Christian, a representative from Go High Level.

With our all-in-one marketing and sales platform, you will be able to keep your tools in one place (while saving a fortune) and streamline your entire delivery process so you can focus on keeping your clients happy.

Discover some of the benefits of Go High Level:

> Acquire More Customers: Leverage our platform to reach new heights in customer acquisition strategies.
> Retain Clients Longer: Deliver exceptional experiences and keep your clients coming back for more.
> Scale Your Business: Effortlessly expand your operations, enabling your business to flourish.

Ready to experience the difference? Start your 14-day free trial today and witness the magic firsthand:
>> https://bit.ly/GHL14dayTrial

This powerful tool seamlessly replaces several standalone applications, including Semrush, Clickfunnels, WordPress, Mailchimp, and many more!

Best regards,

Christian
Go High Level Team
Bekijk alle reacties
 
Naam *  
E-mailadres *    
Reactie *  
* verplicht veld
 
       

december 2007

Headlines

Spotlights

Interactive

Leisure

Women's Business

More SEN