Selda Car
Istanbul
Zonder enige ervaring als fotomodel waagde Selda Car (21) zich aan de Turkse versie van de populaire wedstrijd American’s Next top model. Door die stap te zetten kreeg haar leven een heel andere wending. Maar die wending lijkt voorlopig aan te houden, want zij is winnares van Turkiye’s Next Top Model. Na twee weken adempauze werkt zij als topmodel in Istanbul. Speciaal voor SEN houdt Selda haar dagboek bij.
 
 
 
Kluskoningin
22 mrt 2007
Ik ben zo blij! Vandaag is mijn nieuwe appartementje klaar! De elektriciteit is geregeld en de muren zijn mooi geschilderd. Nu moet ik nog bewijzen dat ik helemaal in mijn eentje de meubels van IKEA in elkaar kan zetten. Ja, bewijzen: de meeste mensen denken dat dit modelletje geen verstand heeft van schroevendraaiers en dat ik geen meubels in elkaar kan zetten. Daarom heb ik een weddenschap afgesloten: als ik alles perfect in elkaar heb gezet, dan krijg ik de mooie designlamp die ik heel graag wil hebben! Die lamp is zo goed als binnen: dankzij de vele technieklessen op de middelbare school en het meerdere malen verhuizen kan ik heel goed met gereedschap uit de voeten.

Maar tot nogtoe ben ik er nog niet mee bezig gegaan, want werk gaat uiteraard voor en gelukkig stonden er genoeg castings en shoots gepland. Een paar dagen geleden moest ik werken als haarmodel voor een (haar)stylist. Maar niemand kon mij vertellen wie het was en als ze het al wisten, dan brabbelden ze een onverstaanbare naam. Na een uur wachten, kwam de stylist binnen en stond ik oog in oog met de Hollywood-celebrity kapper van dit moment: Frederic Fekkai! Een simpele knipbeurt kost bij hem al zo’n 650 dollar in één van zijn gorgeous salons in Madison en Beverly Hills. Hij heeft ook een eigen haarproductenlijn die in Nederland exclusief bij Douglas verkrijgbaar is. Je begrijpt het wel: met hem werken was echt een unieke ervaring!

Gisteren werd ik gefotografeerd in jurken van de ontwerpster Dilek Hanif. Ik ben dol op haar designs. De japonnen die ik voor de fotoshoot droeg waren van top tot teen bezaaid met steentjes, hierdoor kon ik er niet eens in zitten. Komende maand ga ik een modeshow voor haar lopen. Ja, er gebeurt eindelijk weer heel veel in mijn leventje. Ik ben blij dat ik door hard te werken, daadwerkelijk mijn doelen bereik. Mijn huisgenootje heeft mij een wijs advies gegeven: positief blijven en denken dat je de dingen die je wilt, al hebt. Dus die lamp, die staat daar over een week!
 
Meer van weblogs van:
Selda CarMeer weblogs:
 
       
laatste reactie (7)
 
plaats een reactie
 
 
johnanz

19 apr 2022 1:31

http://imrdsoacha.gov.co/silvitra-120mg-qrms
Bekijk alle reacties
 
Naam *  
E-mailadres *    
Reactie *  
* verplicht veld
 
       

december 2007

Headlines

Spotlights

Interactive

Leisure

Women's Business

More SEN