Selda Car
Istanbul
Zonder enige ervaring als fotomodel waagde Selda Car (21) zich aan de Turkse versie van de populaire wedstrijd American’s Next top model. Door die stap te zetten kreeg haar leven een heel andere wending. Maar die wending lijkt voorlopig aan te houden, want zij is winnares van Turkiye’s Next Top Model. Na twee weken adempauze werkt zij als topmodel in Istanbul. Speciaal voor SEN houdt Selda haar dagboek bij.
 
 
 
Moeder
3 mei 2007
Ik heb voor het eerst buiten Istanbul gewerkt. Afgelopen week gingen we met een hele groep modellen naar Izmir om daar een show te lopen. De dag erna hadden we een show in Denizli. Ik vond het een geweldige ervaring. Juist ook omdat het even voelde als vroeger, alsof we op schoolreisje waren. Beide dagen hoefden we maar 3 tot 4 uurtjes te werken en de rest van de dag waren we lekker vrij en daar heb ik heerlijk van genoten. Het weer zat mee, dus dat was sowieso een meevaller. Het enige was dat het zo snel voorbijging en voor ik het wist was het alweer zondagavond en moesten we terug naar het koude Istanbul. Een lichtpuntje was dat ik wist dat mijn moeder op me zou wachten. Anderhalf uur eerder was zij aangekomen op het vliegveld! Jeetje wat had ik haar gemist! ik kon haar met trots mijn studiootje laten zien en ze voelde zich gelukkig meteen thuis. Wat fijn om na een jaar zelfstandigheid weer even onder moeders vleugels te zijn. Ik weet al precies wat ik met haar ga doen. Ik sleep haar door heel Nisantasi. We gaan lekker ouderwets shoppen en als de zon schijnt, pakken we een heerlijk terras. Quality time met mams. Sinds kort ben ik weer begonnen met sporten. Door de verhuizing moest ik snel op zoek naar een nieuwe sportschool, maar ik heb er een. En ik ben nu weer lekker enthousiast begonnen. Een beetje te, want ik ga zelfs twee keer per dag... Aangezien het om de hoek is kan ik heel moeilijk een smoes vinden om niet te gaan! Maar nu gaat mijn moeder even voor.
 
Meer van weblogs van:
Selda CarMeer weblogs:
 
       
laatste reactie (2)
 
plaats een reactie
 
 
Renée

7 mei 2007 14:12

Schatje!! heb ook een reactie geplaatst bij je stukkie over Paris, moet je nog maar even lezen!! Wat heeerlijk dat mams er is, geniet maar lekker van elkaar! Istanbul koud?? Wist ik niet!!! Je hebt t toch maar druk zo te lezen! En niet zomaar druk, jeetje wat jij allemaal meemaakt, ongelooflijk! Als je wel maar beloofd terug te komen naar Nederland, want onderhand duurt t wel heeel erg lang! Ga maybe in September in A'dam wonen, jij ook toch?? Das toch super!! Gaan we eens even flink de bloemetjes buiten zetten!! Nog steeds op zoek naar cheape tickets..Misschien ideetje om vanaf duitsland te vliegen.? Dikke kus en miss je!!!
Bekijk alle reacties
 
Naam *  
E-mailadres *    
Reactie *  
* verplicht veld
 
       

december 2007

Headlines

Spotlights

Interactive

Leisure

Women's Business

More SEN