Selda Car
Istanbul
Zonder enige ervaring als fotomodel waagde Selda Car (21) zich aan de Turkse versie van de populaire wedstrijd American’s Next top model. Door die stap te zetten kreeg haar leven een heel andere wending. Maar die wending lijkt voorlopig aan te houden, want zij is winnares van Turkiye’s Next Top Model. Na twee weken adempauze werkt zij als topmodel in Istanbul. Speciaal voor SEN houdt Selda haar dagboek bij.
 
 
 
Heimwee naar Maastricht
17 mei 2007
Jammer genoeg heb ik alweer afscheid moeten nemen van mijn mama. Ik kan
alleen maar zeggen dat ik haar aanwezigheid enorm nodig had, buiten het feit om dat afscheid nemen altijd zo moeilijk is. Opeens merk je dat je echt alleen bent als je dan thuiskomt en in je eentje op de bank zit... En dan ga je ineens denken aan de dingen waarover je gesproken hebt... Wat er allemaal thuis met je familie gebeurt, met de omgeving en vrienden. En dan betrap ik mezelf erop dat ik toch wel iets van heimwee heb. En dat had ik ook wanneer ik hier met mijn moeder naar een speciaal georganiseerde avond ging. Het was een Marokkaanse avond in het Ciragan Kempinski hotel. We zijn beiden dol op Marokko vanwege het eten, de kleding de muziek, de kunst, het landschap en natuurlijk omdat Marokko toch een plekje in mijn leven heeft ingenomen sinds mijn alweer 5,5 jaar durende relatie met mijn (geweldige) Marokkaanse vriendje. Ik kreeg die avond de kriebels. Echt alles was perfect, maar vooral het eten. Ik eet bijna nooit vlees. maar tagine van lamsvlees met pruimen amandelen en abrikozen. Daar kan ik geen genoeg van krijgen... Bijna net zo lekker als dat van mijn vriendjes moeder (laat ik dat er maar even duidelijk bij vermelden). Ja, ook daar had ik een beetje last van heimwee. En deze week kreeg ik allerlei lieve berichtjes en e-mailtjes van mijn vriendinnen. Dat raakt me. Dus weer een beetje meer verlangen naar thuis. Weet je wat ik ga doen? Ik denk dat ik maar snel een tripje naar mijn geliefde Maastricht moet plannen. Misschien na mijn modeshows... Of na mijn verjaardag... Of na dat ene feestje of ook dat andere... Of, of, of...
 
Meer van weblogs van:
Selda CarMeer weblogs:
 
       
laatste reactie (3)
 
plaats een reactie
 
 
Renee

5 jun 2007 19:53

Heeeej liefie, is helemaal niet zo gek dat je heimwee hebt. Je bent tenslotte al zo lang van huis verwijderd! Door al die fantastische dingen denk je niet de hele tijd aan thuis maar het zit natuurlijk wel in je hart, hoop ik tenminste haha!
Dikke kus vaan miech!
Bekijk alle reacties
 
Naam *  
E-mailadres *    
Reactie *  
* verplicht veld
 
       

december 2007

Headlines

Spotlights

Interactive

Leisure

Women's Business

More SEN